18/07/2001 Esports
La Campanya Gastronòmica "Sant Escamarlà!" de Calonge i Sant Antoni ha estat un èxit rotund, segons diu en un comunicat el seu president, Antoni Serra. Els quasi 6 mil menús que s'han ofert entre els 9 restaurants participants, fa que es dobli la xifra de l'any anterior. Els restaurant adherits oferien un menú amb amanida de bolets de les Gavarres, Escamarlans de Sant Antoni i Calamars Farcits a l'Estil del Baix Empordà. El seu preu era de 21 Eurus amb 94 cèntims, es a dir, 3.650 pessetes. Abans de començar la campanya, els restauradors confiaven en assolir els 3.000 menús obtinguts en les edicions del 99 i del 2000. Els resultats, per tant, han superat clarament les expectatives i es considera la campanya d'enguany com un èxit rotund i alhora inesperat.
Totes les notícies:
11/07/2025 - SSIBE aposta per humanitzar l'hospital de dia mèdic i obre una campanya de mecenatge
Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà treballa un projecte per humanitzar l'espai de...
11/07/2025 - L'antic local de La Caixa al carrer de Santa Marta ja és de propietat municipal
L'Ajuntament de Palamós ha formalitzat aquesta setmana la compra del local que acull els serveis...
11/07/2025 - Escala del creuer Silver Ray al port de Palamós, demà
Demà dissabte continuen les escales de creuer al port de Palamós. En aquest cas amb la presència...
11/07/2025 - El 'Rumb(A)Palamós' es mourà avui al ritme de 'Los Gazpacho'
Segon divendres d'activitat del festival de rumba catalana 'Rumb(A)Palamós'. A les 10 d'aquesta...
11/07/2025 - 'Cinema lliure a la platja' arrenca aquest diumenge a la Fosca amb 'Flow'
La platja de Sant Esteve de la Fosca es convertirà aquest diumenge en una gran sala de cinema a...