18/07/2001 Esports
La Campanya Gastronòmica "Sant Escamarlà!" de Calonge i Sant Antoni ha estat un èxit rotund, segons diu en un comunicat el seu president, Antoni Serra. Els quasi 6 mil menús que s'han ofert entre els 9 restaurants participants, fa que es dobli la xifra de l'any anterior. Els restaurant adherits oferien un menú amb amanida de bolets de les Gavarres, Escamarlans de Sant Antoni i Calamars Farcits a l'Estil del Baix Empordà. El seu preu era de 21 Eurus amb 94 cèntims, es a dir, 3.650 pessetes. Abans de començar la campanya, els restauradors confiaven en assolir els 3.000 menús obtinguts en les edicions del 99 i del 2000. Els resultats, per tant, han superat clarament les expectatives i es considera la campanya d'enguany com un èxit rotund i alhora inesperat.
Totes les notícies:
28/10/2025 - La Fundació Banc dels Aliments necessita voluntaris pel Gran Recapte a Palamós
Palamós participarà en el Gran Recapte d'Aliments els dies 7 i 8 de novembre i, a dia d'avui,...
28/10/2025 - Som-hi demana implicar diferents àrees municipals en la solució a la inseguretat i l'incivisme
Som-hi per Palamós i Sant Joan, el grup principal de l'oposició municipal, ha entrat una...
28/10/2025 - Segona sessió del concurs juvenil de cuina 'Focs creuats', demà a l'Espai del Peix
L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós ha iniciat la sisena edició del concurs de cuina...
28/10/2025 - Els farmacèutics premien la campanya de SSIBE contra les benzodiazepines
El 28è congrés de la Sociedad Española de Farmacéuticos de Atención Primaria ha distingit el...
28/10/2025 - SOS Costa Brava s'oposa al projecte 'Camí de mar'
La plataforma SOS Costa Brava mostra la seva oposició al projecte 'Camí de mar'. Parlem d'una...