Problema president Macià

16/07/2001 Obres i Urbanisme


Continua la problemàtica amb el canvi de sentit del carrer del president Macià, gairebé vint dies després d'haver-se aplicat. Dissabte passat els veïns i comerciants contraris al canvi de sentit es van mobilitzar novament, per protestar contra la mesura urbanística. A banda del resultat de la mobilització, que ja va provocar prou caos, la circulació va ser molt lenta durant tot el dia, en aquest cas, sense la intervenció dels manifestant. Testimonis de conductors que han estat fins a vint minuts per transitar a la zona posen en dubte l'efectivitat del canvi. La zona més conflictiva és novament el carrer de López Puigcerver, en contacte amb l'Onze de Setembre, un dels punts amb més retencions, per bé que la cua no va ser com la del dia del canvi, el 29 de juny.
El regidor de Governació, Joan Fontanet, es mostra disposat a continuar amb el canvi. lamenta, també, el que considera actitus poc cíviques i poc respectuoses amb els ciutadans. Assegura que molts dels manifestants del dissabte, que ja van ser menys que els dels primers dies, van anar a increpar la dona del regidor, sense cap mena de sentit. Així ho explica Fontanet.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...