Reportatge: "Festa a l'avinguda Catalunya"

13/07/2001 Cultura


Per tercer any consecutiu els comerciants i veïns de l'avinguda de Catalunya de Palamós celebren la seva particular festa al carrer. Al llarg de tot demà es faran més de 10 activitats de diferents tipus per a tots els gustos. En destaquen dos àpats populars, un ball, activitats infantils, o una desfilada de moda.
És el tema del reportatge d'avui.Els comerciants de l'avinguda Catalunya celebren al llarg de tot demà dissabte nombroses activitats al carrer principal i als adjacent.
Entre el gruix d'activitats que estan previstes podem destacar un dinar i un sopar popular, un mercat del motor, animació infantil i un llarg etcètera. Precisament el president de l'Associació de Comerciants d'aquesta avinguda, Joan Marmol, explica les més interessants.

TALL

Entre les novetats d'aquest any, hi ha el fet que el dinar d'arrós passa de les 100 pessetes de l'any passat a les 250. Per contra, el sopar que l'any passat valia 2500 i que va aplegar 400 persones en aquesta edició és molt més econòmic i val 1700. En comptes d'un servei de càtering, aquest any es busca més popularitat amb un sopar de carn a la brasa. Joan Marmol.

TALL 2

Això que sentiu és un tema del nou disc compacte del grup de Palamós, Petaca, i titulat "Siete Puntas". És una de les activitats que es fan en aquesta festivitat, a dos quarts de 8.
En conjunt es fan una desena d'activitats per a tots els gustos, per tal que la festa es converteixi en un punt de trobada entre veïns, clients i amics d'aquest conegut carrer. Així ho comenta Joan Marmol.

TALL 3.

Ja sabeu, doncs, des de demà a les 8 del matí fins ben entrada la nit esteu convidats a gaudir d'un gran dia de festa i disbauxa al carrer.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...