IC-Verds critica la manca d´un punt duaner al port, i la gestió de l´equip de govern

11/07/2001


Aquest migdia Iniciativa per Catalunya-Verds ha criticat novament el fet que Palamós no disposa d´un punt fronterer al port. A la roda de premsa que s´ha celebrat fa uns minuts hi han assistit Joan Boada diputat al Parlament de Catalunya, i Francesc Matés, regidor municipal. En la roda de premsa també s´ha criticat la gestió de l´equip de govern, en els famosos canvis circulatoris que s´han fet últimament. Boada, ha criticat el regidor de Governació Joan Fontanet a qui ha acusat d´actuar com si l´Ajuntament fos una finca particular.Joan Boada ha manifestat novament el desacord del grup d´Iniciativa amb què Palamós no disposi d´un servei duaner al port perquè puguin desembarcar persones extracomunitàries.Per Boada això perjudica el turisme de creuers. Des del govern espanyol es va dir que no era possible situar aquest punt fronterer per manca de recursos econòmics. Avui Iniciativa ha qualificat d´error terrible, la versió que es dóna des del govern estatal, i es pregunta què pensa fer aquest amb el port de Palamós.


Iniciativa exigeix també que es començi a discutir el resultat del pla estratègic que es farà públic segons han dit en els propers dies. El grup, també ha aprofitat la roda de premsa d´aquest migdia per criticar els canvis circultatoris que s´han fet darrerament. Boada ha acusat l´alcalde de Palamós, Jordi Pallí de no tenir ni capacitat ni credibilitat per governar. Per Boada, el regidor de Governació Joan Fontanet, es comporta com si l´Ajuntament fos una finca particular. El diputat al Parlament, ha insistit que el poble de Palamós no confia amb els seus governants i que si ara hi haguéssin eleccions, els palamosins i palamosines manifestarien a les urnes el seu malestar.

Iniciativa ha dit que se´ls ha assegurat que en els propers dies es farà públic el resultat del pla estratègic que va encarregar l´Ajuntament. En aquest cas, el grup ecosocialista ha insistit que cal la participació de totes les parts per decidir com ha d´actuar el municipi.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...