Divendres ple extraordinari sobre neteja

21/06/2001 Política


Demà divendres, s´ha convocat una sessió estraordinària i urgent de ple a partir de dos quarts de dues del migdia sobre la variació del contracte de neteja amb Tecmed. Només hi haurà dos punts, en relació l´acord de modificació del contracte de gestió dels serveis de recollida de residus, neteja viària, i neteja de plages.El ple ordinari de juny ja preveia aquest punt, però es va retirar finalment tal com va explicar l´alcalde Jordi Pallí. En el ple de demà s´haurà de discutir la modificació del contracte del servei de neteges amb Tecmed. En l´anterior ple, els grups de l´oposició van mostrar-se dolguts amb la retirada d´aquest punt. Els socialistes especialment van reclamar una major duresa amb l´empresa concessionària. Iniciativa també va demanar un control més rigorós amb aquesta empresa.
El contracte amb Tecmed es va signar el setembre del 1998 per sis anys, amb un cost de 150 milions per l´Ajuntament cada any. Ara es vol ampliar, i es discuteix si seran 26 milions l´any, tal com suggereixen els tècnics, 0 32, com suggereix l´empresa.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...