Sant Joan vol que s'arregli el carrer Major

06/06/2001 Societat


L'Associació de Veïns de Sant Joan ha entrat una instància a l'Ajuntament on es demana que el consistori arregli un dels trams del carrer Major d'aquest nucli. Els veïns es queixen de la presència de bardisses i romagueres a la part final del carrer. Això, tal com asseguren, dóna un aspecte deplorable i de deixadesa a aquest indret.L'Associació de Veïns de Sant Joan ha entrat una instància a l'Ajuntament en la qual es reclama que el consistori faci netejar el tram final del carrer Major del nucli. Aquesta petició es fa després de comprovar que durant molts mesos han anat creixent un seguit de romagueres i bardisses que pengen d'un mur, i ocasionen molèsties als vehicles que s'hi aparquen. La presidenta de l'associació de veïns de Sant Joan, Mercè Garcia, explica el problema.

La presidenta de l'entitat diu que l'Associació intenta vetllar pel benestar dels veïns, i que estan entrant un seguit d'escrits a l'Ajuntament, a partir de la inquietud dels diferents socis.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...