Èxit de la Botiga al Carrer 2001

04/06/2001 Comerç


Èxit de participació i públic a la novena edició de la Botiga al Carrer. Més de 200 establiments van exposar al llarg de dissabte les seves millors ofertes en les millors promocions de tot l'any. La Botiga al Carrer es va combinar amb la mostra de la destresa marinera. Mentre durava l'esdeveniment, es va fer un servei de guarderia infantil, amb monitors especialitzats i nombroses activitats com ara instal·lar un circuit mòbil per als més joves.Des de l´organització, FECOTUR, la Federació de Comerç i Turisme de Palamós es fa una valoració molt positiva tal com apunta un dels portaveus, Joan Bonillo. Pel comerciant palamosí hi ha tres elements que van influir positivament en la jornada, el temps, la promoció que se li va donar a través dels mitjans de comunicació, i el fet que avui sigui dia festiu a Barcelona, que va aglutinar més visitants barcelonins. Escoltem Joan Bonillo.

Per tal de fer més lluida la novena edició de la Botiga al Carrer, es va instal·lar un circuit mòbil, a més d´una guarderia. Això, juntament amb la mostra de la destresa marinera, va donar més protagonisme encara a la iniciativa, tal com apunta el mateix Joan Bonillo.

Per Joan Bonillo aquesta és una bona manera de promocionar Palamós, i establir un punt d´unió entre els comerciants.


La novena edició de la Botiga al Carrer va comptar amb el suport de la Cambra de Comerç i l´Ajuntament de Palamós.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...