Creu Roja organitza un Curs de Formació en Gent Gran

22/05/2001 Cultura


La Creu Roja de Palamós ha obert les inscripcions pel curs de formacióen Gent Gran que inicia dimarts de la setmana que vé i que finalitzarà el proper 29 de juny.
Aquest curs té una durada de 20 hores i es farà cada dimarts i divendres de 6 a vuit del vespre. Algunes sessions es faran a Palafrugell. Tots els interessats s´han de dirigir a les dependències de Creu Roja de Palamós al carrer Josep Joan número 37.El curs de formació en gent gran recull conceptes bàsics sobre la vellesa, i el procés d´envelliment, així com les principals malalties que afecten a la gent gran.
El programa inclou visites, com ara Residències, Centres de Dia, o casals de jubilats.
El secretari-coordinador de Creu Roja de Palamós, Albert Matavera en dóna més detalls.

La proposta adreçada a tot tipus de públic està fet per donar respostes persones que estan vinculades en l´àmbit de la gent gran. Així ho explicat el secretari-coordinador de Creu Roja, Albert Matavera

El curs de formació en Gent Gran costa 10.000 pessetes , a excepció dels voluntaris de Creu Roja que hauran de pagar-ne 4000. A tots els assistents s´entregarà un diploma acreditatiu d´assistència.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...