Colls exposa el projecte dels crítics de Sant Joan

18/05/2001 Societat


El grup de persones que es mostren contraris al projecte inicial de l'Ajuntament de reforma del nucli de Sant Joan han explicat avui a Ràdio Palamós el seu projecte alternatiu. El col.lectiu hauria volgut tenir més participació a l'hora de dissenyar el futur de la plaça i els carrers adjacents, tot i que consideren que encara s'està a temps de fer modificacions al projecte de l'Ajuntament. Algunes de les seves idees són projectar voreres, estudiar a fons els usos de la plaça i els carrers, i determinar les necessitats reals dels veïns. Avui convoquen una nova reunió oberta al vespre per parlar sobre la reforma del nucli.El grup de gent contrària al projecte que ha dissenyat l'Ajuntament sobre el nucli antic de Sant Joan té previst reunir-se aquest vespre per exposar novament el seu traçat. Ja ho van fer fa uns dies, i també el van explicar dimecres passat, quan hi va anar el regidor d'Urbanisme i l'alcalde, Jordi Pallí. La reunió d'avui, de caràcter obert, servirà per mostrar l'alternativa que aquest grup de crítics vol fer al projecte de l'Ajuntament. En nom d'aquest col.lectiu, Pere Colls explica alguns dels principals valors del seu pla.

Pere Colls lamenta la poca participació que han pogut tenir a l'hora de poder influir en la determinació del projecte municipal. Colls hauria agraït que des de l'Ajuntament s'hagués potenciat el diàleg previ. Tot i això, considera que encara s'és a temps d'actuar. Pere Colls.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...