Reunió de Veïns Sant Joan amb Vidal

15/05/2001 Política


Aquest dimecres a les nou del vespre el regidor d'Urbanisme, Lluís Vidal, es reuneix amb els membres de l'Associació de Veïns de Sant Joan, al local de l'entitat. El tema que es tractarà serà la reforma del nucli antic de Sant Joan, tant la plaça com les obres als carrers adjacents. En l'última reunió de l'Associació de Veïns es va acordar demanar al regidor d'Urbanisme que expliqués amb detall l'abast de la rehabilitació, el cost econòmic que comportarà als veïns, i l'explicació sobre solucions com l'estacionament de vehicles.Tot enllaçant amb aquesta notícia, us comentem que el regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Francesc Matés, considera que la reforma del nucli antic de Sant Joan és una obra fonamental i imprescindible, però adverteix també que és una obra que arriba tard i que es deixa molts carrers importants. En aquest sentit, lamenta la manca d'ambició del projecte. Escoltem Francesc Matés

El regidor d'Iniciativa, Francesc Matés, considera que malgrat tots els esforços, el nucli de Sant Joan, continua encara marginat en les prioritats de l'Ajuntament de Palamós. Així ho expressa Matés.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...