Onzena Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Palamós

04/05/2001 Cultura


Aquest cap de setmana comença l'onzena mostra de Teatre Infantil i Juvenil, una activitat que s'estendrà fins al mes de juny. La mostra està organitzada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntamment de Palamós, l'Agrupació Teatral La Gespa, i l'entitat Arts Escèniques.
En total, passaran per l'escenari de la Gorga uns 250 infants i joves, en onze representacions elaborades des de les escoles del municipi. L'any passat es va recuperar la Mostra de Teatre, després de disset anys d'inactivitat.L'onzena mostra de teatre comença aquest cap de setmana fins al mes de juny. Demà, a partir de dos quarts de sis de la tarda es fa la primera de les representacions, "El follet valent", de l'escola Ruiz Giménez. Seguirà l'obra "El Malalt Crònic", de l'Escola Vedruna. Ja no serà fins el divendres de la setmana que ve que es farà el gruix de les representacions.
En total, més de 250 joves d'entre sis i disset anys participen en onze obres.
La Mostra de Teatre de Palamós va nèixer l'any 1974 de la mà d'algun components de l'agrupació teatral La Gespa. La mostra va tenir molt bon record entre els palamosins, va tenir fins a deu edicions, però després es va deixar de banda, coincidint amb la reforma de la Casa de Cultura.
L'any passat, amb l'anterior regidor de Cultura, Joan Gasull, es va recuperar aquesta mostra i es va continuar amb la numeració que correspondria si no s'hagués suspès. Ara Lluís Espada, el nou regidor, agafa el relleu, i assegura un bon futur per aquesta mostra.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...