Les forces de seguretat salven una persona a l'aigua

30/04/2001 Societat


(Ball/Nit)
Comencem l'agenda d'aquest dimarts amb un ball. Es fa a Palafrugell, a la plaça Nova, a dos quarts de deu del vespre. La sessió es fa amb el conjunt Maracaibo.

(Sardanes)
Els qui vulgueu ballar sardanes o escoltar-les teniu una cita a les deu a Platja d'Aro. S'ha previst una audició de sardanes amb la cobla Costa Brava. El lloc, és la plaça d'Hipòlit Centeno.

(Visites guiades)
Si teniu ganes de conèixer el territori més proper podeu acollir-vos a les múltiples visites guiades que es preparen a la comarca. Avui se'n fan a Castell d'Aro i a Pals. En el primer cas, a Castell d'Aro, comencen a les sis de la tarda. Es visita el nucli medieval de l'indret, amb el castell de Benedormiens, l'església de Santa Maria, i també es completa la visita amb el Museu de la Nina.
Pel què fa a Pals, la visita és de caire natural, per descobrir la flora i la fauna dels seus aiguamolls. El punt de sortida són les Basses d'en Coll. Es fan sortides els dimarts i els dijous.

(Art)
Recordeu que fins al 13 de juliol podeu visitar al Museu de la Pesca de Palamós l'obra del piontor Ezequiel Torroella. La mostra temporal porta per títol "Marines de la Costa Brava".Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...