Èxit de públic el dia de la presentació del llibre

12/04/2001 Cultura


La presentació del llibre "Palamós Resum de l'Any", que es va fer ahir al vespre a la biblioteca de Lluís Barceló i Bou, va tenir un gran èxit de públic. Prop de 50 persones van omplir la biblioteca per conèixer el segon volum de la col.lecció d'aquests llibres sobre Palamós. També des d'ahir estan disponibles a les llibreries importants del municipi aquests volums, a un preu de 1800 pessetes la unitat, i 2500 pessetes el pack d'aquest any amb el de l'any passat.Més de cinquanta persones van omplir la biblioteca de Lluís Barceló i Bou, per assistir a la presentació del llibre Crònica Nostra, Palamós Resum de l'Any. Aquest és el segon volum d'una col.lecció que sortirà any rere any, i és un compendi de totes les notícies que han estat d'interès a casa nostra. Cadascun dels capítols recull les notícies d'un mes en concret, i el capítol comença amb una caricatura d'un personatge destacat.
Bona part dels dotze d'aquest any van assistir a la presentació, a la qual també hi van venir representants de gairebé tots els grups polítics. L'alcalde de Palamós, Jordi Pallí, va indicar que la iniciativa de publicar un llibre amb les notícies de l'any era d'interès per al municipi.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...