Presentem el llibre

11/04/2001 Cultura


Avui es presenta a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou el llibre Palamós-Resum de l'Any. L'acte es fa a dos quarts de nou del vespre. El llibre segueix la línia de l'any passat, i es tracta d'un compendi de les informacións que han aparegut al llarg dels últims dotze mesos a Palamós. Comença, cadascun dels capítols, amb una caricatura d'un personatge que s'ha destacat al llarg de l'any. El preu d'aquest volum és de 1800 pessetes, dues-centes menys que l'any passat. També es posa a la venda un paquet especial, amb els dos volums, el d'aquest any i el de l'any passat.Cadascun dels capítols del llibre comença amb una caricatura d'un personatge que s'ha destacat al llarg de l'any. El preu d'aquest volum és de 1800 pessetes, dues-centes menys que l'any passat. Si es vol comprar el llibre d'aquest any i el de l'any anterior, per tenir la col.leció completa, amb els que vagin sortint, es fa un preu especial de 2.500 pessetes.
Els dotze personatges que surten caricaturitzats a l'interior del llibre són palamosins que s'han destacat en algun moment de l'any. En aquesta edició apareix el cantant del Port Bo Carles Casanovas, el regidor d'Urbanisme Lluís Vidal, el periodista Rubèn Fornós, Josep Maria Torné (en Moni), l'entrenador del Palamós, Quique Yagüe, el president de la Confraria de Pescadors Francesc Subirats, l'investigador i historiador Pere Trijueque, l'exregidora i activista en pro de Sant Joan Mercè Garcia, el regidor d'Hisenda Francesc Serrat, la presentadora de Televisió Palamós Dolors Martos, el president de la comissió del Carnaval Antoni Corts i per últim el president del CIT Antoni Vega. Tots ells tenen una caricatura feta pel dibuixant Joan Aliu.
El pròleg d'aquest llibre és de Gerard Prohias. A l'igual que l'any passat, la part final del llibre és dedicada al carnaval, amb algunes fotografies en color del carnaval dels comerciants. Té 120 pàgines, amb una preciosa fotografia de portada, feta pel fotògraf Josep Lois, on apareix Carme Maristany i mossèn Gumersind, el dia que l'Ajuntament li va dedicar l'homenatge.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...