Obres al carrer de Cervantes bon ritme

04/04/2001 Obres i Urbanisme


Les obres de reforma del carrer de Cervantes s'estan executant a un ritme més ràpid del que s'havia previst inicialment. Això provoca que les obres del carrer de Dídac Garrell, que s'havien de fer després de l'estiu, es puguin avançar molt abans, després de Setmana Santa. Les obres de tot aquest sector tenen un pressupost de 94 milions, i afecten els carrers de Cervantes, Bateria, Unió, Dídac Garrell i plaça dels Arbres. Les obres acabaran amb un giratori davant de Correus, que es farà també abans de l'estiuLa rapidesa amb què s'han executat les obres del carrer de Cervantes han permès guanyar temps, i començar abans la part del Dídac Garrell. El regidor d'Urbanisme, Lluís Vidal, ha dit que començant just després de Setmana Santa, quan s'havia projectat fer-ho després de l'estiu. Escoltem Lluís Vidal.

D'altra banda, les obres de condicionament d'aquest triangle cèntric acabaran amb la construcció d'un giratori a l'alçada de Correus, que estarà enllestit definitivament abans de l'estiu. Serà un giratori similar al que hi ha a l'avinguda de Catalunya. Lluís Vidal.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...