Castell Sant Esteve

04/04/2001 Obres i Urbanisme


Avui es passa per la comissió de Govern la proposta de reparcel.lació de la unitat del Castell de Sant Esteve de la Fosca. Tot i que no és el final del procés administratiu, és un pas important, per tal d'aconseguir que la part del castell passi definitivament a mans públiques. Entre els projectes que s'estan plantejant, a banda de la restauració de les ruïnes, hi ha la possibilitat d'un auditori-amfiteatre a l'exterior, a l'aire lliure, però el projecte pot quedar condicionat si s'hi troben restes arqueològiques.El regidor d'Urbanisme, Lluís Vidal, ha explicat que aquest tràmit no és definitiu, però sí que és important per la reparcel.lació del terreny. Vidal explica com afecta aquesta reparcel.lació, que acabarà, si no hi ha impediments, amb la recuperació per a ús públic del castell de SAnt Esteve.

Igualment, Vidal ha parlat de fer un auditori-amfiteatre a l'aire lliure. De moment és encara una proposta incipient d'ús, però pot anar agafant forma amb el temps. De tota manera, si es troben restes arqueològiques, la proposta podria variar.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...