Recordatori Concert 100

30/03/2001 Cultura


L'entitat Joventuts Musicals de Palamós fa aquest diumenge el seu concert número 100, i vol celebrar-ho amb tots els honors, amb la presència de la Coral Sant Jordi. Aquesta prestigiosa formació oferirà un repertori de madrigal italià, espirituals negres i cançó catalana. Es compleixen dues fites d'interès per Joventuts Musicals, per una banda, el fet d'arribar a un número important de concerts, els cent, i per altra, el fet de reobrir novament el teatre-auditori, després de les obres de condicionament de la tramoia i l'escenari. Aquest diumenge a les 7 de la tarda, i a la Gorga es fa aquest concert centenari de Joventuts Musicals de Palamós. El president de Joventuts Musicals, Lluís Núñez ha afirmat que s´ha pensat amb la Coral Sant Jordi per aquest concert pel seu gran nivell i perquè és tot un símbol.


Joventuts Musicals de Palamós es fa formar ara fa 5 anys, el 1996. El seu president Lluís Nuñez ha explicat que es van crear recollint la inquietud d´una sèrie de palamosins apassionats per la música. Núñez ha dit que faran més concerts, i que la programació de Joventuts Musicals es caracteritza per una oferta molt àmplia en la qual hi tenen cabuda gairebé tots els gustos musicals.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...