Lliçó Inaugural Yvette Barbaza

29/03/2001 Cultura


Dissabte al migdia s'inaugura oficialment la Càtedra d'Estudis marítims, a la Sala Polivalent de la Gorga. La lliçó inaugural d'aquest organisme anirà a càrrec de la Doctora Yvette Barbaza, que al 1966 va publicar la seva tesi doctoral, l'obra monumental "El paisatge humà de la Costa Brava". A les dotze del migdia es fa aquest acte de constitució d'aquest organisme. El tema de la doctora Barbaza serà "La dimensió marítima de la Costa Brava."Tot i que la càtedra d'estudis marítims de Palamós ja ha organitzat alguns actes al nostre municipi, la inauguració es fa pràcticament un any més tard d'haver començat la singladura a Palamós. Aquest dissabte, a les dotze del migdia, es fa la lliçó inaugural titulada "La dimensió marítima de la Costa Brava", impartida per la doctora Yvette Barbaza, presentada pel catedràtic de geografia i degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona Joan Nogué. La Càtedra d'Estudis Marítims ha nascut com una instància universitària, reconeguda i impulsada des de l'Ajuntament de Palamós i la Universitat de Girona.
Yvette Barbaza va ser l'autora de la tesi doctoral "Le paysage humain de la Costa Brava", una de les monografies més completes sobre la nostra costa.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...