Problemàtica amb els taxis

26/03/2001 Societat


El col.lectiu de taxistes de Palamós se senten traïts per l'Ajuntament, i creuen que la institució no els ha donat, almenys fins ara, cap mena de suport. Els taxistes lamenten que en d'altres municipis els Ajuntaments paguin el telèfon de les parades i fins i tot el ràdiotaxi, cosa que no ha passat a Palamós. També lamenten que les immediacions de l'Hospital estan plenes de taxistes d'altres municipis, que fan un servei que segons la legislació no podrien realitzar. Per últim, se senten discriminats quan s'ha obert una parada d'autobusos al costat de l'ambulatori, i no s'ha pensat en absolut amb els taxistes.Els taxistes es reuneixen demà al migdia amb el regidor de Governació, Joan Fontanet. Han elaborat un escrit on expressen el seu enuig i malestar per una situació que consideren "poc normal". Tal com es diu en aquest text, des del col.lectiu de taxistes es considera que l'Ajuntament de Palamós no els acaba d'ajudar. Expressen que en d'altres pobles els seus consistoris paguen el telèfon de la central o el servei de ràdiotaxi, un fet que a Palamós no ha passat. En nom de tots ells parla Fèlix Morales

Una altra de les queixes a les quals arriben és que segons la legislació que els regula, un taxista no pot carregar viatgers d'un poble que no sigui el seu. Tal com argumenten, a l'Hospital de Palamós hi ha, diàriament, taxistes d'altres municipis, que fan una competència deslleial. Seguint amb el problema de l'hospital, els taxistes es queixen que s'ha inaugurat una parada d'autobusos al costat del CAP, que també els hi és una competència.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...