L´Àrea de Cultura vol crear una convocatòria de premis literaris

19/03/2001 Cultura


L´Àrea de Cultura de l´Ajuntament de Palamós està sospesant la possibilitat de crear uns premis literaris gràcies a la bona acollida de les tertúlies que s´estan fent a la biblioteca Lluís Barceló i Bou.
Com ja hem anat comentant en altres edicions de l´informatiu, a la biblioteca municipal els primers dilluns de cada mes s´hi reuneixen persones interessades en el món de la literatura i posen en comú diferents aspectes relacionats amb el tema.
Entre 15 i 20 persones assisteixen regularment en aquestes trobades literàries, que estan tinguent una gran acceptació.
Gent interessada en la lectura, i en la literatura en general assisteix regularment en aquestes reunions que es fan els primers dilluns al vespre de cada mes.
Des que van començar ara fa més d´un any, les trobades reuneixen cada cop més interessats.La iniciativa serveix per posar diferents aspectes o punts en comú relacionats amb el tema.
Aquesta bona resposta, ha fet plantejar a l´Àrea de Cultura, plantejar-se la possibilitat de convocar uns premis literaris de narrativa curta. El regidor de Cultura, Lluís Espada ha destacat l´èxit d´aquestes reunions literaris, hi ha confirmat la opció de tirar endavant aquesta convocatòria de premis literaris.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...