La gamba del Gambrinus es queda

16/03/2001 Societat


L'escultura d'una gamba del dissenyador Javier Mariscal, situada durant molts anys al damunt d'un local del Moll de la Fusta de Barcelona, es quedarà a la Ciutat Comtal. El Centre d'Iniciatives i Turisme de Palamós ha promogut diferents gestions aquesta setmana per tal de veure si podia portar aquesta escultura al municipi, com a complement de la campanya de la gamba. Ara mateix aquella escultura forma part del patrimoni de Barcelona, i allà es quedarà. El CIT, però, no descarta parlar amb el dissenyador per si pot fer una còpiaEl Centre d'Iniciatives i Turisme, el CIT, es va mostrar receptiu a una proposta que va sorgir en un dels programes informatius d'aquesta emissora. Amb tot el canvi urbanístic que es va fer des de fa dos anys al Moll de la Fusta, hi havia un litigi legal per veure qui es quedava l'escultura de Mariscal que estava al local Gambrinus, al Moll de la Fusta. Finalment l'Ajuntament de Barcelona queda com a propietari d'aquella escultura, i ja ha trobat un emplaçament al barri de la Barceloneta, al carrer de l'almirall Cervera. Precisament el dissenyador Javier Mariscal té l'encàrrec aquests dies de fer una base per aquesta escultura.
El CIT anava al darrere d'aquesta gamba gegant perquè considerava que a Palamós podia ser molt vistosa, i servir de complement per a la campanya gastronòmica de la gamba.
Escoltem el què n'opina un dels responsables del CIT, Joan Bonillo.

La gamba de Mariscal quedarà com a patrimoni dels barcelonins, però no es descarta que el CIT pugui demanar a l'artista valencià una reproducció d'aquella gamba, o una escultura similar. Escoltem Joan Bonillo.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...