Premi Cooperativa Equitativa

14/02/2001 Cultura


Aquest migdia s´ha fet una roda de premsa de temàtica cultural a l'Ajuntament de Palamós. S'ha presentat el projecte guanyador de la beca Cooperativa l'Equitativa. Aquest premi ha estat per la palamosina Carolina Martí, i el seu treball: "La transformació del paisatge litoral de Palamós. Estudi de l´evolució de l´estructura paisatgística dels espais litorals de Palamós en els darrers 50 anys".
Aquest projecte es desenvoluparà durant aquest any i serà entregat a l´Ajuntament de Palamós la primavera de l´any vinent.
Des d´aquell moment el treball restarà a disposició pública dins dels fons i col·leccions del Servei d´Arxiu Municipal.
La beca té una dotació de 500.000 pessetes.El jurat de la beca estava format per l'alcalde de Palamós, un membre de l´antiga Cooperativa la Equitativa, els professors de la Universitat de Girona Joan Lluís Alegret, Rosa Maria Medir, Conxa Rodríguez i Enric Sagné, així com Carles Sapena, de la Diputació de Girona. Aquest jurat ha valorat el treball com un projecte excel·lent, innovador i de futur, útil per al planejament urbanístic del municipi.
La guanyadora de la beca, la palamosina Carolina Martí, explica els arguments principals que desenvoluparà en el seu projecte.

La dotació de la beca es va fent de manera progressiva, en pagaments regulars.Els treballs que s´han presentat han estat 5, i en la roda de premsa s´ha destacat l´alt nivell de tots ells. Aquests han estat elaborats per estudiants universitaris de Palamós, Palafolls, Girona, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols.
Amb aquesta iniciativa l´Ajuntament preten impulsar els treballs d´investigació inèdits referits a qüestions relacionades amb Palamós.
Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...