Una estufa provoca un petit incendi al centre de Palamós (no víctimes)

09/02/2001 Societat


Una altra cosa que baixa, en aquest cas de manera progressiva, són les temperatures. Les màximes de la setmana passada van baixar dos graus respecte l'anterior. I les mínimes també comencen a ser més refrescants que abans del 15 d'agost.
El nostre col.laborador Josep Ribas aporta cada dilluns el resum setmanal de la climatologia. En general a les màximes estem entre un grau i un grau i mig per sota de fa una setmana. La màxima d'ahir, per exemple, va ser de gairebé 32 graus. En canvi, on es nota més el canvi és amb les mínimes, amb nits més fresques. El mínim que hem tingut va ser dijous passat, amb 18 graus de mínima, a dos quarts de set de la matinada.
Aquest estiu no es pot dir que sigui massa ventós. El cop de vent més fort ha superat amb dificultat els trenta quilòmetres per hora, i l'última setmana ha estat neta de pluges, a diferència de la setmana anterior, que va caure de manera torrencial el diumenge.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...