Matés (ICV) considera que el PSC s'ha equivocat d'estratègia política

06/02/2001 Política


El regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Francesc Matés, explica a Ràdio Palamós que considera equivocada l'estratègia del Partit dels Socialistes al municipi. Tal com diu Matés, el PSC no actua amb la força numèrica que podria tenir un partit amb cinc regidors, i demana molt més al partit per tirar endavant el que queda de mandat. El regidor d'Iniciativa considera que el partit socialista pot ser clau en el que queda de mandat, i creu que durant aquest temps ha tingut un paper ambigu, amb poca capacitat de ser alternativa. Matés ha dit en una entrevista a Ràdio Palamós que el PSC li ha tombat mocions que entrarien dintre de l'òrbita d'una ideologia d'esquerres, i diu que no entén aquest comportament per part dels seus companys d'oposició. Escoltem Francesc Matés.

Igualment, el regidor d'Iniciativa considera que el Partit dels Socialistes ha tingut un paper que no ha representat, de cares al ciutadà, una veritable oposició, o una alternativa al govern. Per Matés les diferències entre l'equip de govern de Convergència i Unió i el PSC s'haurien de notar. Francesc Matés.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...