Fontanet confirma canvi sentit President Macià

30/01/2001 Obres i Urbanisme


El nou regidor de Governació i Circulació, Joan Fontanet, té previst canviar el sentit circulatori de l'avinguda del President Macià i fer-lo de sortida. Fontanet vol tirar endavant aquest canvi a meitat de febrer. Abans però, tal com diu, vol acabar de reordenar els problemes interns de la policia local. S'espera que la setmana que s'incorpori a la feina el nou cap de la policia, Francesc Xavier Borrallo, que fins ara estava de servei al municipi de Pals. Pel que fa a la circulació, Fontanet diu també que abans d'aplicar el canvi del president Macià, intentarà convèncer els veïns de la necessitat de la mesura, per tenir unes entrades i sortides fluïdes al municipi. Totes aquestes mesures s'aniran aplicant gradualment, amb el compromís del regidor que si durant dates assenyalades com la Setmana Santa es demostra que no funcionen, poden haver nous canvis. Fontanet està convençut que tenir el president Macià de sortida és molt millor que mantenir un sentit d'entrada. Escoltem l'argumentació que dóna Joan Fontanet.

El regidor de Governació també argumenta que els pagesos que paren al mercat els dissabtes seran col.locats en un lateral de l'avinguda Catalunya, per habilitar la circulació.

Fontanet vol canviar a meitat de febrer el sentit de l'avinguda del president Macià. Aquest carrer havia tingut una llarga polèmica, arrossegada ja des de l'anterior mandat, sobre si havia de ser d'entrada o de sortida, per millorar la circulació al centre de Palamós. El Partit Popular sempre ha volgut que fos de sortida, com a solució ordenada i fluïda del trànsit de Palamós.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...