Demà comença el programa educatiu de vela a les escoles

30/01/2001 Esports


Demà comença el programa educatiu de vela escolar, adreçat als alumnes de cicle superior de primària i primer cicle d´ESO de les escoles del municipi. Aquesta iniciativa està promoguda per l´Ajuntament,el club de vela Palamós i els centres escolars.
Els alumnes en grups de 25 a 30 faran classes teòriques i pràctiques a les instal·lacions del club de vela Palamós. Les classes es faran de dilluns a divendres en horari lectiu de matí o tarda, inclosa a l´assignatura d´esports a l´escola.
Seran en total uns 350 alumnes, els que participin en aquesta activitat escolar que es desenvoluparà a Palamós durant els mesos de febrer a març.
Aquesta proposta ajudarà fomentar entre els joves palamosins la pràctica de la vela, tenint en compte que la nostra població està molt arrelada a aquest esport.
El regidor d´esports Pere Coll valora de manera molt positiva poder tirar endavant aquesta activitat.

PERE COLL

D´altra banda, pel que fa a la piscina municipal coberta, el regidor d´esports Pere Coll explica que segueix treballant per mirar de que en un futur pugui ser una realitat, però que s´està trobant amb algunes dificultats. Coll comenta que hi han altres prioritats i que per aquest fet no veu viable que hi hagi una piscina municipal coberta a curt termini a la nostra població.

PERE COLLTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...