Palamós B i la Salle intentaran millorar els darrers resultats

30/01/2001 Esports


Els equips de regional palamosins no passen pel seu millor moment però esperen millorar els resultats en els propers partits. El cas més delicat és el del Palamós B a primera regional, situat a la sisena plaça començant per la cua. A segona la Salle només ha sumat 1 punt en els tres últims partits, però s´ha enfrontant a rivals de la zona alta de la taula.

El Palamós B ha perdut els tres darrers partits que ha jugat tot i comptar amb jugadors del primer equip com són Lluís Fornés i Xavi Molas. El filial del Palamós està tinguent moltes dificultats per tenir certa regularitat. Tot i això els mateixos jugadors estan convençuts que es recuperaran. El centrecampista David Figa, confia plenament amb l´actual entrenador Siscu Martínez, substitut de Quique Gonzalo fa unes jornades. Segons Figa és la persona ideal per mirar de sortir de la zona baixa.

DAVID FIGA

A la Salle de segona regional tampoc es respira un ambient excessivament pessimista. Els palamosins en els darrers 3 partits només han fet un punt i han encaixat 12 gols, si bé han jugat contra Tossa, Aro i Coma Cros equips de la zona alta de la classificació. Els palamosins són onzens actualment amb 22 punts
L´entrenador de la Salle Pere Adroher creu que el calendari que tenen properament és bastant més assequible, i que això ha de servir per sumar punts.

PERE ADROHER

Ambdós equips tenen el cap de setmana vinent dos partits a priori assequibles davant equips de la zona baixa. En tots dos casos a més jugaran a casa.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...