Advocat família vol que dos policies locals declarin

23/01/2001 Societat


Carles Monguilod, que és el nou advocat de la família del jove mort a Palamós al setembre del 1999, Josep Esteve Jiménez Sánchez, vol cridar a declarar davant la jutgessa de la Bisbal Mònica Peinado dos policies de Palamós.
L'advocat Carles Monguilod demanarà a l'Ajuntament que informi sobre els agents que van abandonar el servei el dia que es va produir la mort. La defensa de la família es basa en l'informe de dos forenses i un pèrit, que sostenen que el jove va morir mentre viatjava amb el seu ciclomotor, i va ser envestit pel darrere, amb un cotxe.El nou lletrat de la família vol anar més enllà del que va fer el primer advocat, Domingo González, i vol portar fins al final les investigacions. Sosté, a l'iguyal que la família, que el jove va morir atropellat per un cotxe, que va fugir sense auxiliar la víctima.
Monguilod demanarà al jutjat de la Bisbal que dos policies municipals siguin cridats a declarar, concretament els dos que van abandonar el servei el dia de la mort d'aquest menor.
Carles Monguilod també demanarà que s'aconsegueixi el justificant documental de les factures de reparació dels vehicles utilitzats per la policia local, entre l'1 de setembre i el 31de desembre de 1999. No s'acabaran aquí les compareixences, perquè Monguilod vol cridar a testificar el metge d'urgències de l'hospital de Palamós que estava de guàrdia aquell dia. Si es pot, s'acompanyarà tots aquests testimonis amb els justificants i documents d'un taller mecànic que va fer reparacions a agents municipals.
L'advocat de la família treballa amb la hipòtesi que un testimoni sap què va passar aquella nit i que fins i tot va trucar a l'hospital. Carles Monguilod demana que es busqui aquesta persona per tal que reconstrueixi tot l'afer, i exposi la seva versió dels fets.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...