Contenidors soterrats

19/01/2001 Obres i Urbanisme


L'Ajuntament aprofitarà les obres de remodelació del Triangle d'Or del centre, format pel carrer de Cervantes, Dídac Garrell, Bateria, Unió i Plaça dels Arbres per fer els primers contenidors soterrats del municipi. Es posaran al final del carrer de Cervantes i a la plaça dels arbres. Si funcionen, no serà l'únic lloc, perquè ja s'implamentaran en espais més oberts.El regidor d'Urbanisme de Palamós, Lluís Vidal, indica que es vol comprovar l'efectivitat d'aquest tipus de contenidors, i si funcionen, se'n posaran molts més per tot el municipi. De moment, però, es col.loquen a la plaça dels Arbres i a l'espai habilitat de les antigues pistes de bàsquet del Cervantes, que, recordem-ho, es convertiran en un nou aparcament.
Si són còmodes i responen a les expectatives muntades, els nous contenidors s'aniran extenent a d'altres punts del municipi, com les immediacions del mercat, el passeig o en llocs amplis. Escoltem la reflexió que fa el regidor Lluís Vidal.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...