Festivitat de Sant Antoni

18/01/2001


Aquest diumenge es fa al Passeig del Mar de Palamós la festa de benedicció dels animals, per segon any consecutiu. Aquesta activitat és organitzada per l'Ajuntament, el Centre d'Iniciatives i Turisme de Palamós, les associacions de comerciants i l'hípica Cavalls, de Palamós. Els actes comencen al barri del Tennis, amb una concentració de cavalls, carruatges i genets. Fora mateix del pavelló esportiu municipal es farà un esmorzar popular a dos quarts d'onze per totes les persones que participin a la cavalcada-cercavila. El recorregut que es farà serà el carrer de Gaspar Matas, Arnau de sa Bruguera, Angel Guimerà, avinguda de la Llibertat, de Lluís Companys i de Catalunya, el carrer del Mar i el pàrquing del passeig.
La benedicció dels animals pròpiament dita es farà davant l'oficina de Turisme del Passeig, a dos quarts d'una del matí, oficiada pel rector de la parròquia de Santa Maria, Josep Balateu.
Finalment, a la una del migdia, es farà una cursa de cavalls a la zona de la platja.
Tots els que participin de la benedicció d'animals tindran trofeus, i al llarg del matí s'exposaran els dibuixos realitzats pels alumnes de primària de les escoles de Palamós.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...