Instància Veïns de Sant Joan

04/01/2001 Obres i Urbanisme


Els veïns del nucli de Sant Joan que resideixen al carrer Major, el carrer Hospital i el carrer de Rentadors han entrat una instància a l'Ajuntament, acompanyada d'una recollida de signatures, per demanar millores circulatòries a la cruïlla dels tres carrers. En concret demanen un mirall a l'encreuament dels tres carrers, sobretot per tal que el carrer de Rentadors tingui una visibilitat màxima. També demanen més visibilitat al carrer de Rentadors, al costat de la font, impedint que no s'hi aparqui cap vehicle i altres millores de seguretat ciutadana. Per últim demanen la neteja d'herbes als marges.Els veïns dels tres carrers afectats demanen que es millori fonamentalment la cruïlla del carrer de Rentadors, al seu pas pel carrer Major de Sant Joan i el carrer Hospital. Aquesta cruïlla es converteix en problemàtica per la poca visibilitat que hi ha. Demanen un mirall que permeti millorar la conducció. Igualment, a l'alçada de la font, demanen que no s'hi pugui aparcar, perquè així els vehicles que pugin pel carrer de Rentadors no tinguin obstacles a l'hora de pujar.
La instància presentada a l'Ajuntament també mostra el malestar entre els veïns pels senyals d'STOP que hi ha a banda i banda del carrer de l'Hospital, en l'enllaç amb el carrer de Pompeu Fabra. Tal com diuen, l'STOP no es veu fins que ja s'hi és pràcticament al damunt. Els veïns demanen un canvi de posició d'aquest STOP, i que s'avanci o hi hagi un senyal d'alerta, perquè els vehicles es puguin aturar a temps.
Per últim, els veïns demanen que es netegin les herbes dels marges, i que es recullin tots els mobles i trastos que donen una imatge d'abandonament lamentable al carrer. Un dels portaveus d'aquesta proposta, Albert Tabernero, comenta la situació que viuen.

Per la seva banda, el regidor que porta aquesta àrea, Lluís Espada, indica que recull la proposta, i que en breu actuarà tal com volen els veïns.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...