La Generalitat autoritza la represa de l'oci nocturn a partir del 21 de juny

14/06/2021 Serveis - Carlos Ribas


Actuació musical de The Covers Band a la Mar Murena, en una imatge d'arxiu. (Foto: The Covers Band).

Actuació musical de The Covers Band a la Mar Murena, en una imatge d'arxiu. (Foto: The Covers Band).

El sector de l'oci nocturn de Catalunya podrà reprendre la seva activitat a partir del dilluns 21 de juny, just a les portes de la revetlla de Sant Joan. Així ho ha decidit la Generalitat que, després de negociar amb la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals, autoritzarà la reobertura d'uns locals que, en molts casos, porten 15 mesos tancats. Bars musicals i discoteques podran funcionar fins a dos quarts de quatre de la matinada.

A Palamós, de fet, hi ha locals de copes que estan actius amb llicència de bar i que, per tant, han pogut obrir en l'horari habilitat en aquest sector, que ara és fins a la una de la matinada. Amb la reobertura de l'oci nocturn, però, el podran ampliar. Albert Agustí, encarregat dels bars La Ruïna i la Mar Murena, creu que la reobertura dels locals de nit pot ajudar a frenar els 'botellons'.Les discoteques podran habilitar pistes de ball, sense necessitat de mantenir una distància de seguretat, però amb l'ús obligatori de la mascareta. En la pista de ball no es podran, però, consumir begudes.Els aforaments d'aquests locals es fixaran en un 50 per cent a l'interior, i en el 100 per cent aquells que tinguin espais exteriors. Albert Agustí espera que, després de molts mesos d'inactivitat, aquesta sigui una bona temporada d'estiu, tal com també preveu el sector de l'hostaleria.L'oci nocturn, un dels sectors més castigats per la pandèmia de la COVID-19, veurà aviat la llum i reprendrà l'activitat a partir del dilluns 21 de juny, abans de la revetlla de Sant Joan i de la Festa Major de Palamós.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...