Dades del temps

31/05/2021 Serveis - Jordi Rodríguez


Mar en calma a la badia de Palamós, aquest passat dijous. (Foto: instagram.com/teresaferres64).

Mar en calma a la badia de Palamós, aquest passat dijous. (Foto: instagram.com/teresaferres64).

L'estadística del temps de l'última setmana a Palamós ens deixa un seguit de dades que ara revisem, a través de l'estació meteorològica del nostre col·laborador, Josep Ribas. El termòmetre va clarament cap amunt en aquest últim mes de la primavera. La temperatura més alta de la setmana, aquest dissabte, va marcar 25'5 graus. La mínima més baixa, el dimecres, es va quedar en 8'4. Però ull perquè ahir mateix la mínima no va baixar dels 17 graus.

Pel que va a la pluja, n'hem tingut en el cap i en la cua de la setmana. Poca, això sí. Dos litres per metre quadrat el dilluns passat, i 3'6 ahir diumenge. Setmana molt encalmada pel que fa al vent, destacant només un cop de 41 quilòmetres per hora de component sud, el dilluns passat.
La temperatura de l'aigua de mar en superfície va pujant poc a poc, per bé que li costa. Ara està en 17'5 graus, segons l'observatori de Josep Pascual a l'Estartit.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...