La CUP fixa l'ocupació i l'habitatge com a focus de la crisi post-COVID

11/05/2021 Societat - Jordi Rodríguez


La regidora de la CUP Palamós Vila-romà, Roser Huete, avui als nostres estudis.

La regidora de la CUP Palamós Vila-romà, Roser Huete, avui als nostres estudis.

Per bé que la pandèmia de la COVID-19 encara és un fet des del punt de vista sanitari, el ràpid avanç de la vacunació fa pensar en que es pugui controlar en els mesos propers. Altra cosa seran les conseqüències socials i econòmiques d'aquesta crisi, que segur que portaran cua, i llarga. La Candidatura d'Unitat Popular Palamós-Vila-romà creu que amb les ajudes puntuals que es contemplen en el pla de xoc municipal no n'hi haurà prou. Els cupaires reclamen una actuació més estructural basada en dos eixos: l'ocupació i la vivenda.

La portaveu municipal del grup, Roser Huete, ho ha explicat aquest migdia al programa de Ràdio Palamós 'Preguntes'.Huete s'ha tornat a referir a un tema en què la CUP insisteix des de fa temps, com és la necessitat d'una renda universal garantida.La CUP i la resta de grups polítics de l'Ajuntament de Palamós han donat llum verda a un segon pla de xoc contra els efectes socials i econòmics del coronavirus. Són 650.000 euros que es destinaran, entre altres mesures, a ajudes directes a empreses, i al pagament del lloguer o la hipoteca de l'habitatge habitual.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...