El PSC demana que la taula de treball de les ajudes COVID es torni a reunir

22/04/2021 Política - Jordi Rodríguez


El regidor del PSC a l'Ajuntament de Palamós, Josep Coll.

El regidor del PSC a l'Ajuntament de Palamós, Josep Coll.

Un mes després que s'aprovés en el Ple municipal de Palamós el segon pla de xoc contra els efectes socials i econòmics del coronavirus, el principal grup de l'oposició, el PSC, demana que es torni a reunir la taula política de treball. Els socialistes auguren que encara que la pandèmia s'acabi, més aviat o més tard, el que encara perdurarà serà la crisi. Per això demanen començar a treballar ja en les mesures que s'hagin d'aplicar en el futur per fer-hi front.

El portaveu municipal socialista a l'Ajuntament de Palamós, Josep Coll, en parlava abans d'ahir en el programa d'aquesta emissora 'Preguntes'.El segon pla de xoc de mesures socials i econòmiques contra la COVID-19 a Palamós està dotat amb 650.000 euros i l'han pactat en la taula de treball tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament. Contempla, entre altres, ajudes directes als sectors econòmics perjudicats, i també pel pagament de la hipoteca o el lloguer de l'habitatge habitual. Les àrees municipals implicades estan ultimant la redacció de les bases de les convocatòries d'ajuda, que s'aniran publicant abans d'acabar aquest mes. En paral·lel, l'Ajuntament de Palamós reforça amb més personal aquestes àrees amb l'objectiu d'agilitzar la tramitació de les sol·licituds i la seva valoració tècnica.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...