La Gorga acull un acte cultural per recaptar fons per a Salvem la Pineda d'en Gori

15/04/2021 Cultura - Carlos Ribas


Arrossada popular del la plataforma Salvem La Pineda d’en Gori, en una imatge d'arxiu. (Foto: Salvem la Pineda d'en Gori).

Arrossada popular del la plataforma Salvem La Pineda d’en Gori, en una imatge d'arxiu. (Foto: Salvem la Pineda d'en Gori).

Salvem la Pineda d'en Gori organitza aquest diumenge a Palamós un acte cultural per a recollir fons que ajudin a tirar endavant les accions de sensibilització i preservació del territori que fa la plataforma ecologista. Es farà a les set de la tarda al Teatre La Gorga i comptarà amb la participació del pianista calongí Ivan Joanals i del guitarrista de Cassà de la Selva, Cristian Salguero. L'acte, que es farà amb l'aforament limitat per les restriccions COVID, tindrà sistema de taquilla inversa de manera que l'espectador té l'entrada lliure i quan surti pot fer una aportació voluntària.

Salvem la Pineda d'en Gori és un col·lectiu ecologista que es va crear fa vuit anys. El motiu inicial de la seva constitució va ser aturar el projecte d'urbanització de la unitat d'actuació 'Pineda d'En Gori'. Durant aquests anys ha recollit firmes, ha fet concentracions i ha organitzat actes de sensibilització mediambiental. Per exemple, les arrossades populars que periòdicament ha fet a la mateixa pineda. Actualment, però, el context pandèmic ha limitat molt el marge d'acció de la plataforma i també els seus recursos econòmics. Per aquest motiu, organitza un acte cultural aquest diumenge a Palamós per recollir fons per a les seves accions de sensibilització mediambiental. Núria Molla, integrant de Salvem la Pineda d'en Gori.L'acte l'han batejat com a 'Vespre solidari' i comptarà amb la participació desinteressada dels músics Ivan Juanals i Cristian Salguero.Salvem la Pineda d'en Gori també ha estat, juntament amb SOS Costa Brava, un grup opositor al nou camí de ronda de Palamós que uneix el nucli urbà amb la platja de Castell i que es va estrenar aquesta darrera Setmana Santa. Un projecte que consideren agressiu i de gran impacte per al medi ambient. Núria Molla.L'acte per recaptar fons per Salvem la Pineda d'en Gori es farà aquest diumenge a La Gorga a les set de la tarda, amb el 50 per cent de l'aforament del teatre a causa de la COVID. Els assistents podran fer aportacions voluntàries mitjançant el sistema de taquilla inversa.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...