Dades del temps

13/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez


Cala dels Canyers, dilluns passat.

Cala dels Canyers, dilluns passat.

Tots els dilluns repassem l'estadística del temps que hem tingut a Palamós al llarg de l'última setmana. Ho fem de la mà del nostre col·laborador, Josep Ribas, i de la seva estació meteorològica. Per primera vegada en el que portem d'estiu el termòmetre ha pujat per damunt dels 30 graus de temperatura. La màxima més alta de la setmana es va marcar el dissabte amb 31'4 graus. Prou elevades també les mínimes. La més baixa, gairebé 19 graus el dimecres, però és que el dia abans el mercuri no havia baixat dels 21'4.

Sense pluges al llarg de la setmana passada i amb vents moderats i sobretot de component nord. El valor més destacable és un cop de 45 quilòmetres per hora, el dimarts.
La temperatura de l'aigua de mar, molt agradable, se situa ja en 24'8 graus en superfície, segons l'observatori de Josep Pascual a l'Estartit.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...