El comerç de Palamós regala granissats durant tot el juliol i agost

03/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez


Els vals de la campanya es poden bescanviar per un granissat.

Els vals de la campanya es poden bescanviar per un granissat.

Durant els mesos de juliol i agost, el Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, Fecotur, promociona una nova edició de la campanya comercial 'Refresca't comprant a Palamós!'. Com és habitual, per cada compra realitzada als establiments associats a Fecotur i que s'han adherit a la campanya, s'obsequia als clients amb un val que es podrà bescanviar per un granissat.

El gerent i responsable de la dinamització comercial de Fecotur, Ventura Puig, parla de la campanya 'Refresca't comprant a Palamós!'.Els vals de la campanya es poden bescanviar per un granissat a la gelateria Veneta del carrer de Tauler i Servià, i al bar La Plaça, al carrer Major. 'Refresca't comprant a Palamós' és una de les campanyes que fa periòdicament el Foment Empresarial del Comerç i el Turisme per promocionar i fer més atractiva l'oferta comercial del municipi.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...