Elaborar un pla d'empresa i capitalitzar l'atur, assessorament de la Cambra de Comerç i l'Ajuntament per fomentar l'emprenedoria

02/07/2020 Societat - Carlos Ribas


Seu de la Cambra de Comerç de Palamós, a les galeries Carme del carrer de Dídac Garrell.

Seu de la Cambra de Comerç de Palamós, a les galeries Carme del carrer de Dídac Garrell.

Avui tornem a parlar del servei d'emprenedoria de l'Ajuntament de Palamós i de la Cambra de Comerç, que donen assessorament per ajudar a engegar noves empreses. La capitalització de la prestació de l'atur, elaboració del pla d'empresa o informació sobre diversos tràmits i ajudes, com les del programa de Garantia Juvenil, són alguns dels serveis que ofereixen.

Aquest matí hem parlat amb l'Èric Pascual. És de Palafrugell, té 35 anys i sempre ha treballat en el sector de la construcció. Fa uns mesos va decidir tirar endavant la seva pròpia empresa d'obres i reformes. Per fer-ho, va recórrer a la Cambra de Comerç de Palamós on el van ajudar a elaborar un pla d'empresa i a capitalitzar la prestació de l'atur.El sector de la construcció va viure moments d'auge, abans de la bombolla immobiliària i que al 2008 esclatés la crisi econòmica. Pascual ha explicat que, en els darrers anys, s'havien recuperat de mica en mica però la pandèmia sanitària de la COVID-19 els ha suposat un nou entrebanc.A banda de l'acompanyament en la definició del projecte i en l'elaboració del pla d'empresa, la Cambra de Comerç i el servei d'emprenedoria de l'Ajuntament de Palamós ofereixen informació i orientació sobre fonts de finançament, ajuts i subvencions. També organitzen tallers i jornades formatives.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...