Els Mossos recullen denúncies a Palamós durant l'estiu

02/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez


Fins al 31 d'agost els Mossos recullen denúncies a la comissaria de la Policia Local de Palamós.

Fins al 31 d'agost els Mossos recullen denúncies a la comissaria de la Policia Local de Palamós.

Amb l'inici del mes de juliol ja no cal anar a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Palafrugell per tramitar una denúncia. Fins al 31 d'agost aquesta gestió es pot fer a les dependències de la Policia Local de Palamós, a la seva Oficina d'Atenció Ciutadana. En horari continuat de matí i de tarda, un agent de la policia autonòmica estarà disponible a les oficines de la Policia Local per fer el tràmit de les denúncies.

El servei està disponible de les nou del matí a les set a la tarda, cada dia de la setmana. Escoltem el regidor de Seguretat Ciutadana, Alfons Bartolomé.Fa uns anys, els Mossos d'Esquadra havien disposat d'una oficina de denúncies pròpia a Palamós, durant els mesos d'estiu, situada a la caseta de la bàscula del port, davant el Museu de la Pesca. La policia catalana admet que no disposa de prou efectius per mantenir aquesta dotació, i l'alternativa és tenir un agent a les oficines de la Policia Local.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...