Comença el Casal d'estiu amb totes les places plenes

01/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez


L'Institut és, juntament amb la Nau dels 50 metres, l'escenari del Casal d'estiu.

L'Institut és, juntament amb la Nau dels 50 metres, l'escenari del Casal d'estiu.

Avui ha començat el Casal d'estiu que organitza l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós. L'activitat es divideix en el Casal d'Estiu per a mainada de 3 a 12 anys, i el Casal Esportiu, adreçat a infants de 7 a 12. El casal estiuenc de Palamós es fa fins al 31 d'agost, i manté els escenaris de la Nau dels 50 metres i de l'Institut. S'han ocupat les 170 places que hi havia disponibles.

Per tal de poder garantir les mesures de prevenció de la Covid-19, enguany s'han organitzat els participants en grups de convivència amb una ràtio general de 10 infants per grup. Cadascun té un monitor responsable que dinamitza jocs i activitats dissenyades prèviament per garantir que no hi hagi contacte o proximitat física. El Casal d'Estiu de Palamós també tindrà un responsable d’higiene i seguretat. Es demana als infants que es rentin les mans amb aigua i sabó sempre que es canviï d’activitat, i abans i després dels àpats. Pel que fa a les mesures col·lectives, hi haurà una neteja i desinfecció dels materials i els espais, vàries vegades al dia. Unes limitacions que s'han hagut de gestionar, com explica la regidora de Joventut, Marina Àlvarez, en declaracions que ha fet aquest matí al programa de Ràdio Palamós 'Preguntes'.L'any passat, el Casal d'estiu municipal de Palamós no va poder garantir totes les places necessàries per a la mainada de famílies vulnerables. Això s'ha resolt ara, ha dit la regidora Marina Àlvarez.Els preus del Casal municipal de Palamós són de 150 euros pel torn de matí, 160 si també s'agafa el servei de menjador. La inscripció es pot fer per setmanes individuals, quinzenes o dies eventuals, amb les quotes proporcionals en cada cas. Fins al 31 d'agost, el Casal es fa els matins, de nou a una, mentre el servei de menjador és de la una a les tres.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...