L'oposició de Calonge i Sant Antoni demana multiplicar el pressupost social

29/06/2020 Política - Jordi Rodríguez


Seu de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Seu de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Els grups municipals de Junts, PSC, Republicans i Partit Popular, que sumen majoria en l'oposició a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, han demanat augmentar de 370.000 euros el pressupost social de la Corporació, Això suposaria multiplicar per set els 63.000 euros amb què l'equip de govern vol reforçar els projectes socials, arran de la pandèmia de la COVID-19.

Segons els grups opositors, la suma de les dues quantitats permetria destinar quasi mig milió d'euros als convenis de serveis socials i d'habitatge, establerts amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. L'objectiu seria donar suport a les famílies més vulnerables del municipi, ajudes a l'habitatge, i contractar personal específic per donar cobertura a les necessitats extraordinàries a nivell econòmic i social que ha generat la crisi del coronavirus. Els nou regidors de Junts, PSC, Republicans i PP consideren que l'equip de govern en minoria, integrat per ERC i Avancem, s'ha tancat a negociar noves mesures amb l'oposició, fet que el goven municipal nega. L'oposició reclama un pacte transversal per a la reactivació en què hi participin els agents polítics, el teixit associatiu i la ciutadania de Calonge i Sant Antoni en general.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...