Obres per impermeabilitzar la coberta de la Biblioteca Municipal

15/05/2020 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez


Operaris de la brigada treballant damunt la coberta de la Biblioteca Municipal. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Operaris de la brigada treballant damunt la coberta de la Biblioteca Municipal. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'Ajuntament de Palamós fa aquests dies els treballs per impermeabilitzar la coberta de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou. S'ha triat aquest moment per fer-ho, aprofitant que l'equipament està tancat al públic amb motiu del període de confinament i suspensió d'activitats per la COVID-19.

Ja fa un temps que s'havien detectat alguns problemes de filtracions i humitats en algunes parts del sostre de la Biblioteca Municipal, un equipament públic que el mes de febrer passat va fer dotze anys. Les feines per impermeabilitzar la coberta les realitzen operaris de la Brigada Municipal conjuntament amb altres empreses especialitzades del municipi. Van començar amb la retirada de la grava i la resta de materials aïllants. També es desmunten les màquines de climatització ubicades a la coberta i el següent pas és posar 850 metres quadrats de tela asfàltica. L'actuació acabarà amb la reposició de l'aïllament tèrmic i la grava. Durant tot el procés es van fent proves d'estanquitat per garantir la correcta instal·lació de tot aquest material. La impermeabilització de la coberta de la Biblioteca té un pressupost d'uns 25.000 euros i estarà enllestida en el termini màxim de dues setmanes.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...