Calonge i Sant Antoni farà el seguiment de més de 1.700 persones grans

02/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez


La gent gran és un col·lectiu especialment vulnerable davant la pandèmia del coronavirus. (Foto: santadria.net).

La gent gran és un col·lectiu especialment vulnerable davant la pandèmia del coronavirus. (Foto: santadria.net).

Com ja us explicàvem ahir en relació al municipi de Palamós, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni també està fent aquests dies un seguiment de la gent gran que viu sola. Ja s'estava fent amb les persones més grans de 75 anys, però ara s'ha decidit ampliar aquest segment de població. Treballadors municipals s'han organitzat per trucar les 1.742 persones majors de 70 anys que hi ha censades al municipi.

Estem parlant d'un col·lectiu especialment vulnerable davant la pandèmia del coronavirus. Es tracta de saber com es troben, si tenen cobertes necessitats bàsiques com l'alimentació o l'accés a medicaments, si viuen soles, si tenen suport familiar, o si tenen alguna necessitat puntual que l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni els pugui gestionar. Un altre aspecte en que s'incideix és recordar-los la necessitat de confinament i de sortir únicament si hi ha un motiu essencial. En tots aquests casos, a partir d'una trucada inicial es farà el seguiment periòdic que es consideri necessari. D'aquestes més de 1.700 persones majors de 70 anys que estan empadronades a Calonge i Sant Antoni, 430 viuen soles.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...