Ciutadans proposa fer aparcaments dissuasius i un servei públic de bicicletes

13/01/2020 Societat - Jordi Rodríguez


Aparcament perifèric a la zona de l'hospital, entre el vial del Port i el carrer de Roqueta.

Aparcament perifèric a la zona de l'hospital, entre el vial del Port i el carrer de Roqueta.

El grup de Ciutadans, en l’oposició a l’Ajuntament de Palamós, creu que l’aparcament és el principal problema que té el municipi en matèria de mobilitat. El seu portaveu, Cristóbal Posadas, aposta per crear estacionaments dissuasius a la perifèria del nucli urbà, i per disposar una xarxa pública de bicicletes per facilitar un transport alternatiu. Ciutadans admet que el punt que té una solució més difícil és trencar els hàbits dels usuaris.

Posadas diu que la dificultat per trobar aparcament al centre de Palamós perjudica la dinamització econòmica de la vila, tant des del punt de vista de l'oferta d'hostaleria com de la comercial. La seva proposta no passa per crear més estacionament al centre sinó per fer aparcaments dissuasius a la perifèria. El mateix portaveu municipal de Ciutadans ho ha explicat així a Ràdio Palamós.Qui més qui menys té assumit que la gent s'ha acostumat a anar en cotxe fins a la mateixa porta del seu destí. Per això, aparcar fora del nucli urbà i accedir-hi caminant o en bicicleta suposa trencar unes inèrcies molt fortes. Cristóbal Posadas.D'altra banda, el regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Palamós ha criticat que, des dels dies de les festes de Nadal, el carrer del Carmel hagi estat tancat al trànsit en la zona afectada per les obres de millora de l'Eixample. Aquest carrer es va fer en la primera fase i ja té un paviment provisional per circular-hi.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...