Càritas posa en marxa el taller conferència "Temps de benestar"

09/01/2020 Societat - Abel Espinosa


La primera sessió del taller conferència

La primera sessió del taller conferència "Temps de benestar", a càrrec de David G. Quesada.

Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan ha fet aquest matí la primera sessió del taller conferència 'Temps de benestar'. L'objectiu d'aquestes sessions, que són totalment gratuïtes, és millorar el nostre benestar físic i emocional i es faran cada primer dijous de mes a partir de 2/4 de 10 del matí a l'Espai de Distribució d'Aliments Albert Castejón de Palamós, al barri de Mas Guàrdies.

Aquests tallers segueixen la línia formativa que, des de Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan, s'estan realitzant fa temps. Fani Fuertes n'és la seva responsableLes ponències van a càrrec de David González Quesada, qui al llarg de dues hores ha donat consells i petits trucs que podem fer servir en el nostre dia a dia per millorar el nostre benestar, tan físic com emocional. Ell mateix ens ha explicat en què ha consistit la primera sessió del taller conferència.Què podem fer per millorar el nostre benestar? David González Quesada, ens dona algun truc molt senzill.La propera sessió del taller conferència 'Temps de benestar' es farà el dijous 6 de febrer, a partir de dos quarts de deu del matí a l'Espai de Distribució d'Aliments Albert Castejón de Palamós.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...