Més de 750 persones han vist els Pastorets dels Showboys

02/01/2020 Cultura - Carlos Ribas


Les actrius i els actors dels Pastorets dels Showboys després de la funció de dilluns. (Foto: AC Showboys).

Les actrius i els actors dels Pastorets dels Showboys després de la funció de dilluns. (Foto: AC Showboys).

Més de 750 persones van passar pel teatre La Gorga de Palamós els tres dies que l'Associació Cultural Showboys va representar la seva peculiar versió d'Els Pastorets. El dia de més públic va ser el passat dissabte, amb 310 espectadors. Novament, han estat uns Pastorets reivindicatius. El 'procés' català, el judici del Suprem als presos, el feminisme o la lluita contra el canvi climàtic hi han estat presents, així com referències palamosines.

Tres dies de teatre intensos els què s'han viscut a La Gorga el passat cap de setmana. La gent va respondre i va tornar a omplir el teatre palamosí per veure els Pastorets dels Showboys. Fins i tot, dilluns, que era un dia que es preveïa que podria ser fluix hi van anar cap a uns 200 espectadors. En total, més de 750 persones els tres dies de funcions. Uns Pastorets cada any més reivindicatius. Amb referències als presos, amb una divertida paròdia del judici del Suprem i donant sortida a personatges de l'actualitat com Greta Thunberg o Rosalía. També ha estat protagonista la saga de la Guerra de les Galàxies amb un paper destacat per a Chewbacka. Tot plegat, ha suposat un divertit còctel per acompanyar les històries de Lluquet i Rovelló, perseguits per dimonis i mirant de protegir Josep i Maria. Ràdio Palamós va entrar als vestidors el dia de la darrera funció i va parlar amb les actrius i els actors del Pastorets. Aquesta n'és la crònica.L'Associació Cultural Showboys prepara ara ja amb molta il·lusió el Carnaval d'enguany en què celebren 25 anys com a colla.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...