Calonge i Sant Antoni acollirà el Campionat de Catalunya de Cros Curt i un simposium internacional de resistència

10/12/2019 Esports - Abel Espinosa


La presentació s'ha fet aquest migdia al pavelló de Calonge.

La presentació s'ha fet aquest migdia al pavelló de Calonge.

Aquest migdia s'ha presentat, al pavelló d'Esports de Calonge, el Campionat de Catalunya de Cros Curt i el Simposium Internacional d'Entrenament de Resistència. Les dues activitats es faran a Calonge i Sant Antoni el cap de setmana del 21 i 22 de desembre. La competició és puntuable pel Gran Català de Cros.

L'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, valora molt positivament que la Federació Catalana d'Atletisme hagi triat el muncipi per acollir aquestes proves.Pep Pujols, secretari general de l'Esport a Girona, parla de l'impacte que pot tenir la celebració d'aquests esdeveniments a Calonge i Sant Antoni.El president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, ha incidit també en que, proves com el Campionat de Catalunya de Cros, fomenten el turisme esportiu en el territori.Dissabte 21 de desembre durant tot el dia es farà la primera edició del Simposium Internacional d’Entrenament de Resistència, amb la participació de diversos experts en la matèria, mentre que el Campionat de Catalunya de Cros curt es farà el diumenge 22 de desembre, a partir de les 9 del matí.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...