Dimitry Romanov exposa la seva obra al Museu de la Pesca amb 'Mar blanco'

02/12/2019 Cultura - Jordi Rodríguez


L'exposició de Romanov es podrà veure al Museu de la Pesca fins al 2 de febrer.

L'exposició de Romanov es podrà veure al Museu de la Pesca fins al 2 de febrer.

L’artista rus Dimitry Romanov exposa una part de la seva obra al Museu de la Pesca de Palamós, fins al dia 2 de febrer. Es tracta de l’exposició 'Mar blanco', que suposa la seva primera aparició en una sala d’exposicions a Catalunya. Romanov ha pogut muntar aquesta mostra gràcies a les convocatòries que fa el Museu de la Pesca per fer exposicions temporals a les seves instal•lacions.

Dimitry Romanov prové d'una família d'artistes musicals i es va formar en art i escultura al seu país natal. El 2014 es va instal·lar a Platja d'Aro, on l'apropament amb el mar i la natura mediterranis ha provocat un punt d'inflexió en la inspiració de la seva obra. La seva tècnica en pintura, escultura i baix relleu, l'ha portat a ser únic en la forma de treballar amb rajoles i mosaics mediterranis. L'any passat va fer unes il·lustracions per a la publicació d'un llibre a Palamós, fet que el va portar a conèixer un pescador de la vila. Aquest li va explicar que el Museu de la Pesca fa convocatòries periòdiques a la recerca d'artistes que puguin exposar a la seva sala d'exposicions temporal. Romanov s'hi va presentar i aquest dissabte va inaugurar la primera mostra que fa a Catalunya. Es diu 'Mar blanco' i estarà oberta al Museu de la Pesca de Palamós fins al dia 2 de febrer.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...